PRO KAŽDÉHO, KDO TOUŽÍ PO ZMĚNĚ...

Milé ŽENY,

vím, jak je to někdy těžké. Každý den čelíme výzvám, starostem a nejistotám, které nám život přináší. A právě proto jsme tu pro vás. Chci vám pomoci najít rovnováhu, kterou si zasloužíte. Zdravý životní styl je jako dlouhá cesta, na které vás ráda budu provázet. Se mnou nebudete sama. Novinky v newsletteru vám budou chodit jednou za čas s plnou náloží nových receptů, skvělých tipů a informací o zdravé výživě. Nevíte, co je správné a co není? To je v pořádku, nejste sama. Spolu budeme zkoumat, objevovat a učit se. Není to o dokonalosti, ale o postupném zlepšování se. Mohu vám ukázat, jak si vytvořit vyvážený jídelníček, který vám bude dávat energii a radost. A nemusíte se bát, pokud zjistíte, že to není pro vás. Od odběru se můžete kdykoliv odhlásit, protože vaše pohodlí a svoboda jsou pro mě důležitá. Nechci vám jen říkat, co máte dělat. Chci vás inspirovat a motivovat. Chci, abyste se cítila silně a sebevědomě. Chci, aby vaše zdraví a pohoda byly na prvním místě. Takže pokud chcete spolu se mnou objevovat svět zdravého stravování a cvičení, pokud chcete přijmout výzvu a udělat něco pro sebe, dej mi šanci vás provázet na této krásné cestě. Zaregistrujte se a dejte mi vědět, že jste se mnou. Těším se na vás!

S láskou a podporou, Markéta Supolíková


ZELENINA A OVOCE
Zaměřte se na pestrou paletu barev, abyste získali širokou škálu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vhodným zdrojem je zelenina a ovoce. Doporučuje se až 5 porcí denně. Jezte zeleninu čerstvou, ale také můžete sáhnout po tepelně upravené v páře, nebo grilované. Skvělým pomocníkem je pak zelenina mražená, kde si dejte pozor, aby...

Změny vedoucí k nežádoucím stavům a nárůstu váhy mohou začít v ženském těle v různých životních obdobích, ale často se výrazněji projevují během premenopauzy a menopauzy.

Správná kombinace živin pomáhá udržovat tělo zdravé a plné energie. Výživou můžeme snížit riziko vzniku chronických onemocnění, jako jsou srdeční choroby, diabetes typu 2 a některé typy rakoviny. Některé živiny mají vliv na hormonální rovnováhu, což je zvláště důležité pro ženy v různých fázích života, včetně menstruace, těhotenství a menopauzy.

V předchozí lekci jsme si řekli něco o živinách a rozložení na talíři, a také víme, že pokud si budeme kupovat skutečné, nebo minimálně zpracované potraviny, tak svůj jídelníček ozdravíme.Co vás stále trápí je množství jídla, které můžete sníst.

Věřím, že se snažíte, a jste pravděpodobně už demotivovné, že nemáte výsledky. Zjistěte, zda neděláte stejnou chybu jako většina žen.

Milé ženy, poslouchám vás! Po mnoha žádostech o recept Vám představuji makovo-meruňkový věnec, který není určen k obdivování pouze z dálky – tohle je věnec, který musíte ochutnat a sdílet.

Je důležité si uvědomit, že zdravá strava není o omezení, ale o vyváženém a rozmanitém přístupu k jídlu, který podporuje dlouhodobé zdraví a pohodu.

Frekvence jídel při hubnutí může být individuální a závisí na tvých osobních preferencích, životním stylu a potřebách těla. Nicméně existuje několik strategií, které mohou být užitečné: