Jídelní plán 4
Bílkoviny 100 g | Sacharidy 140 g | Tuky 40 g
U nás doma jsme polívkový! Tahle polévka si klidně může nést punc vyváženého pokrmu.
CIZRNOVÁ POLÉVKA S KRŮTÍMI KNEDLÍČKY
300 g mletého krůtího masa
40 g grana padano (parmazán) - strouhaný
35 g strouhanky
2 stroužky česneku - prolisovat
1 vejce
Oregano
1/2 ks cibule
25 g rajčatový protlak
20 ml olivový olej
1000 ml vody
zeleninová pasta (bujón)
2 plechovky cizrny
Připravíme knedlíčky: Maso, 1 pl protlaku, vejce, 1 stroužek česneku, strouhanku, oregano, sůl a pepř smícháme. Rukama vytvoříme kuličky a necháme stranou.Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji společně s česnekem. Ten přidáváme později, aby se nespálil a nezhořkl. Přimícháme 1 pl protlaku, 1 plechovku cizrny, vodu, zeleninovou pastu, sůl a pepř. Rozmixujeme. Přidáme 1 plechovku cizrny a připravené knedlíčky a necháme vařit 25 minut.
Bílkoviny 100 g | Sacharidy 140 g | Tuky 40 g
Dnes jsem pro vás připravila pár tipů na snídaně s makroživinami, s důrazem na množství bílkovin.
Bílkoviny 120 g | Sacharidy 140 g | Tuky 60 g
1580 kcal | 6600 kJ
Dnes se věnujeme ROZLOŽENÍ ŽIVIN DO DENNÍ ENERGETICKÉ POTŘEBY.
Dnes se věnujeme VELIKOST PORCE / ENERGETICKÁ POTŘEBA.
Dnes se věnujeme SKLADBĚ JÍDEL.